God översikt med den perfekta kylmontern för kaféer, hotell och bistron Med den rullbara kylmontern RCCC-238-W från Royal Catering, experterna på högkvalitativ restaurangutrustning, presenteras kakor, desserter, salladsskålar, frukt, smörgåsar eller kalla drycker på ett smakfullt och lockande sätt. Placera den inbjudande kylmontern bredvid betaldisken i ditt café, bistro eller vid buffén på hotellet och locka dina gäster med läckra kakor, pajer eller desserter. Rymligt - stor interiör med fyra nivåer och 238 L volym God översikt - glasväggar för optimal presentation Justerbar - fyra gallerhyllor på 45,5 x 40,5 cm som kan justeras i höjd Belysning - integrerad LED-belysning på produkterna i montern Lätt att sköta - material som plast och glas som är lätta att rengöra Professionell kylmonter från Royal Catering Du har gott om plats för kakor, smörgåsar, fruktsallad eller karaffer med milkshakes eller smoothies på fem nivåer. De fyra höjdjusterbara gallerhyllorna är belagda med plast (PVC) och har måtten 45,5 x 40,5 cm. Dessa hyllor delar upp den 238 L stora interiören i kylmontern. Tack vare att kylmontern är försedd med väggar av i härdat glas har dina kunder alltid god översikt över de läckra bakverken från alla håll. Den integrerade LED-belysningen kastar ett behagligt och tilltalande ljus över den kylda maten så att gästerna kan se vilka delikatesser som erbjuds även i miljöer med låg belysning. Man kan enkelt fylla på och ta ut kakor och annat ur den vita kylmontern genom dörren. Termostaten reglerar temperaturen mellan 2 och 10 °C som kan ställas in via den digitala kontrollpanelen och säkerställer därmed optimal temperatur för de flesta typer av mat och dryck. Den rymliga och 171,5 cm höga kyldisken kan enkelt förflyttas tack vare fyra smidiga hjul. Parkeringsbromsen på ett av hjulen säkerställer att kyldisken står stadigt och förhindrar att den rullar iväg. Kylmontern är tillverkad av material som plast och glas som är lätta att underhålla och rengöra och därför extra hygieniska, vilket är särskilt viktigt inom gastronomi.