Cigariller

Köpa cigariller online

Köpa cigariller online

Det finns många butiker för att köpa cigarrer, både i butik och online, men vad är det egentligen för skillnad cigarrer och cigariller? Cigariller kan kännas trendigt för unga kvinnor och tjejer som vill lyxa till det på festen. Det blir exklusivt, och innehåller även nikotin för en energikick. Jämför du cigaretter och cigarrer så är de senare mer basiska. PH-värdet gör att nikotinet tas upp tidigare i kroppen. Det finns alla möjliga sorters smaker – tycker du om sötma, kaffe- eller chokladsmak, vanilj, körsbär, något annat? De finns både med och utan filter, vilket är en smaksak. Du kan vilja fundera över tjockleken på cigarren eftersom de finns i flera storlekar. Vad känns bra i handen respektive att röka?

Cigariller på nätet och deras förvaring

Det finns flera kända cigariller märken, kanske tåls att jämföras med kaffe och whisky. Vad vi gillar och dras till varierar, så varför inte börja med en cigarrlåda? Det finns tomma som du kan fylla med de märken du vill pröva, eller varför inte köpa en fylld. När det gäller cigarrer så är det viktigt att de förvaras i rätt temperatur, då de är känsliga och lätt kan torka ut. För den inbitne finns det därför flera verktyg inom fuktreglering att tillgå som termometer, hygrometer och fuktpåsar som kan köpas online för både cigarrer och cigariller.

Cigariller som livsstil

Cigariller som livsstil

Det finns neutrala cigariller och dem med tillsatt smak. Precis som med kaffe finns en hel del variaton att hämta. För en del är goda cigariller söta, för andra kan det vara de tyngre dofter som tobak ger upphov till i sig självt som lockar. Det handlar även om plats och sällskap. För en del herrar har sällskapliga kvällar med konjak och cigarrer betydelse, historiskt genom rökklubbar. För en del kvinnor har detta sätt att kunna njuta av tillvaron också börjat få allt mer betydelse och mening.

Cigarrer på nätet är något som växt i och med globaliseringen där det mesta kan nås med ett klick. Vi tillhandahåller det du behöver, även stiliga klockor och andra tillbehör. Det ska även vara enkelt att hitta det du behöver. Vi vill förgylla din tillvaro med vårt sortiment. För att bättre förstå vad du önskar så kan det vara värt att fördjupa dig i de skillnader som spänner sig över olika märken och typer av cigarrer.

Skillnaden mellan cigarrer och cigariller

Skillnaden mellan cigarrer och cigariller

En stor skillnad mellan cigarrer och cigariller är givetvis tjockleken. De första är ungefär som vanliga cigaretter, medan cigarrer tenderar att finnas i flera tjocklekar och kan bli mastiga. Särskilt Kuba förknippas med cigarrer av kvalité, men många kommer även från Spanien, Jamaica, Dominikanska republiken och andra länder. Att köpa cigariller online gör att du enkelt kan nå ett stort utbud från många regioner. Det blir svårare att förstå doft, och smak, men om du vet på ett ungefär vad du tycker om, så blir det lättare att välja. En annan skillnad är att en cigarr behöver klippas i ena ändan innan den röks och tillfredsställer en smakupplevelse. Det kan handla mer om att uppleva än att tillfredsställa ett behov av tobak.