Cigarren

Om Cigarren.se

Om Cigarren.se

Cigarren.se är en av Sveriges ledande cigarrbutiker på nätet. Men vi är mycket mer än bara en e-shop. Vi lägger fokus på våra kunder och ger dem en helhetsupplevelse genom hela köpprocessen. Hos oss får du ett bemötande som matchar premiumcigarrerna i vårt sortiment. Köp cigarrer på nätet hos oss där du kan lita på att du får premiumprodukter till marknadens bästa priser.

När du beställer cigarrer från oss på cigarren så kan du vara säker på att få de bästa cigarrerna. De levereras alltid i perfekt skick, vilket gör cigarren.se till din bästa cigarraffär på nätet. Alla våra cigarrer förvaras i perfekta förhållanden, vilket kännetecknas av den härliga doft du känner när paketet öppnas. Vill du köpa humidor så har våra återförsäljare sortimentet för dig.

Köp cigarrer online från hela världen

Cigarrer tillverkas i många av världens länder, och vårt sortiment av cigarrer online representerar de flesta av dessa länderna. Det finns dock vissa länder som är lite mer framträdande än andra. De fyra mest största och mest välkända producenterna är Dominikanska Republiken, Honduras, Kuba och Nicaragua. Av dessa fyra är Dominikanska Republiken störst när det gäller försäljningsvolym, men det var inte förrän efter den kubanska revolutionen som de först började odla och producera på allvar.

Det är som sagt i huvudsak dessa fyra länder som gäller när man talar om premiumcigarrer. De har alla en unik karaktär och fyllighet som passar olika smaker. Därför ser vi på Cigarren alltid till att ha ett välfyllt sortiment från alla världens hörn.

Köpa cigarrer online

Köpa cigarrer online

Om du är en van cigarrökare så vet du precis vad du vill ha. Trots det kan det ibland vara både spännande och utmanande att prova nya cigarrmärken. Är du däremot inte en van rökare och kanske skall köpa en cigarr för första gången så finns det några saker du kan tänka på. För det första så kommer det ta lite tid innan du hittar dina favoriter, börja därför inte med att köpa en hel låda, utan börja med en eller två från olika producenter eller olika märken. Du kan även fråga om smakråd om du inte riktigt vet vad du vill ha.

Du bör, som nybörjare, välja en mild cigarr då de fylligare har väldigt mycket smak och kan till och med vara för starka för dig. Du bör även veta hur cigarren skall förvaras. Förvaringen är lika viktig för upplevelsen som själva produkten. Ta därför alltid hjälp av experter om du är osäker.

Förvara cigarren på bästa sätt

Förvara cigarren på bästa sätt

Du måste förvara cigarren i rätt miljö. Med det menar vi rätt luftfuktighet och temperatur. Luftfuktigheten skall vara mellan 68-72 % och temperaturen skall vara 18-22°. Fuktighetsgraden på en cigarr kan jämföras med ett vins serveringstemperatur, vilket påverkar smaken. När det gäller temperaturen har vi ofta en lagom temperatur i våra bostäder. Förutsatt att du inte lägger cigarrerna vid ett fönster eller bredvid ett element. Däremot är luftfuktigheten en annan femma och du bör därför alltid förvara cigarrer i en humidor.

Oavsett om du röker ofta eller är nybörjare har vi på cigarren.se har expertisen som kan hjälpa dig vid val av cigarrer. Vårt sortiment består av olika cigarrmärken från världens ledande producenter. Vi har även humidorer och andra tillbehör för att förbättra din upplevelse.