Royal Catering Kyldisk - 100 L - Royal Catering - 3 nivåer - Vit

Royal Catering Kyldisk - 100 L - Royal Catering - 3 nivåer - Vit
Kategorier: Drinkglas, Whiskey
7490 SEK
Mer Info!

God översikt med den perfekta kyldisken för kaféer, hotell och bistron Med kyldisk RCCC-100-WT från Royal Catering, experterna på högkvalitativ restaurangutrustning, presenteras kakor, desserter, salladsskålar, frukt, smörgåsar eller kalla drycker på ett smakfullt och lockande sätt. Placera den inbjudande kyldisken bredvid betaldisken i ditt kafé, bistro eller vid buffén på hotellet och locka dina gäster med läckra kakor, pajer eller desserter. Rymligt - stor interiör med tre nivåer och 100 L volym God översikt - böjd front av härdat glas samt LED-belysning för optimal presentation Färskt - temperaturintervall på 2-10 °C som är perfekt för att hålla en mängd olika livsmedel färska Enkel - digital display för exakt temperaturinställning Lätt att sköta - material som plast och glas som är lätta att rengöra Professionell kylmonter från Royal Catering Du har gott om plats för kakor, smörgåsar, fruktsallad eller karaffer med milkshakes eller smoothies på tre nivåer. De två hyllorna samt bottenytan har måtten 64,5 x 32,5 och delar upp den 100 L stora interiören i kylmontern. Tack vare den böjda fronten i härdat glas har dina kunder alltid god översikt över de läckra bakverken från alla håll. Den integrerade LED-belysningen kastar ett behagligt och tilltalande ljus över den kylda maten så att gästerna kan se vilka delikatesser som erbjuds även i miljöer med låg belysning. Man kan enkelt fylla på och ta ut kakor och annat genom den bakre skjutdörren. Den digitalt justerbara termostaten reglerar temperaturen mellan 2-10 °C och säkerställer därmed optimal temperatur för de flesta typer av mat och dryck. Den rymliga kyldisken är försedd med fyra gummifötter som säkerställer att disken står stabilt och skyddar också golvet från eventuella repor vid förflyttning. Kyldisken är tillverkad av material som plast och härdat glas som är mycket lätta att underhålla och därför hygieniska, vilket är extra viktigt inom gastronomi.