Den Scomber Scombrus som vi använder kommer från området runt Färöarna (FAO 27) och är utan undantag MSC™-certifierad. För att bevara sin fräscha smak chockas de känsliga fiskarna antingen eller förs iland i pooler med isvatten. Några av fiskarna ägnar sig redan åt bearbetningen av fångsten på fartyget. Fontaine makrillprodukter kännetecknas också av förädling med de bästa ekologiska ingredienserna. Eftersom du tillför vår kropp viktiga näringsämnen som vitamin A, B2, B6, B12 och jod samt mineraler och omega-3-fettsyror är makrillen en populär matfisk. Den fint kryddiga senapsmarinaden var fint koordinerad med dill, peppar, curry och paprika - och kompletterar fiskens lätt söta smak på ett perfekt sätt. Buffé. Ett nöje för ris och nudlar: Värm helt enkelt den stängda burken en kort stund i vattenbadet. Makrillfiléer (scomber scombrus) 60%, senap*(15% - vatten, gul -meter -sat*, konjakvinäger*, havssalt, brunt mönstringsfrö*, kryddor*, örter ), vatten, solrosolja, sockerrör socker*, honung*, konjak*, kryddor*(peppar*, curry*, paprika*), havssalt, dilltips*, förtjockningsmedel: Guarkernmjöl*färdigt att avnjuta, till bröd, till sallad, I såsen, på pizza etc. Det finns inga gränser för dina egna skapelser