Gurkha HMR – Världens dyraste ciggar

    

cigarrer

Gurkha His Majesty’s Reserve är världens dyraste ciggar, här röker du bokstavligen upp tusentals kronor på ett antal bloss. En ciggar kostar 10 000 kronor och anledningen till att den kostar som den kostar är för att den är världens bästa ciggar, utan tvekan. Finns ingen ciggarälskare där ute som kan motsäga detta faktum.

Ciggaren rullas av en mycket sällsynt lagrade tobaksblad som har samlats från alla världens olika hörn, efter att ciggaren har rullats perfekt så börjas en mycket sällsynt behandling man stort sett ”matar” ciggaren med en flaska Louis XIII Cognac. Detta är något helt unikt och det är detta som gör att Gurkha HMR är världens bästa ciggar. Många tor kanske att detta förstör tobakssmaken, vilket inte sant. Det som händer i detta fall att många smaker i ciggaren förhöjs och gör den mer smakrik än något annat som sällan skådat. De kubanska ciggarna framställs som torra Statoil ciggaren jämfört med en Gurkha HMR.

Mer och mer ciggar tillverkare har försökt börja kopiera denna fantastiskt häftiga process som Gurkha HMR genomgår men de har inte kommit i närheten av detta.

Varje år säljs det 100 lådor Gurkha HMR Gurkha HMR och det är bra ägaren och mannen som rullar det själv som kan titulera sig som den enda återförsäljaren. Tänk dig att en ciggar säljs för 10 000 kronor och en låda Gurkha HMR kostar 200 000 kronor vilket är en årslön för många människor. För du möjligheten att prova på denna fantastiska ciggar, tveka inte. Det är mer värt än 10 000 kronor. Du kommer få uppleva smaker som du aldrig tidigare känt av. Det är extremt häftigt!

Lite kuriosa, ägaren Gurkha heter Kaizad Hansotia och han köpte företaget i Goa, Indien för 1 500 kronor och idag plockar han ut vinster för flera miljoner kronor årligen.  Och du inte råd med Gurkha HMR så finns det möjligheten att köpa andar förstklassiga ciggarer med en lägre pisklass hos detta företag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *