Cigarrer med vaniljsmak

Cigarrer hör oftast ihop med att man firar något. Eller så är  det något man gärna slappnar av med samtidigt som man avnjuter en god dryck. Många köper gärna på sig lite dyrare cigarrer med härligt rökiga smaker och dofter som sprider sig i rummet man vistas i. Men alla cigarrer måste inte kosta skjortan. De måste heller inte lukta för tungt av rök. Även om man själv gillar cigarrer och dess doft så kanske inte alla i hemmet uppskattar röklukten.

För de som vill testa på en billig och annorlunda cigarr att använda vid firande av olika slag så finns Clubmaster Vanilla Tubos. Detta är en mindre variant av cigarr som dessutom är riktigt billig. Den passar dessutom den som annars inte är van vid att röka cigarr då den är väldigt mjuk och mild i smaken. Cigarren levereras i metalltub och är väldigt lättrökt. Den är maskinrullad och har en smak av vanilj. Den smakar inte bara gott utan ger ifrån sig en härlig vaniljdoft i det rum man röker den. Att köpa dessa är oftast enklast online. Priset brukar dessutom vara lite vänligare än vid köp i butik. Cigarren kostar runt 30 sek styck och kommer hem i brevlådan ett par dagar efter att du beställt den. Tiden kan självklart variera beroende på varifrån du köpt din cigarr.

Ett bra tips till den som vill bjuda på lite festligare cigarrer vid nästa tillställning och samtidigt kunna inkludera alla, även de som inte är vana vid att röka cigarr. Vaniljdoften är dessutom trevligare för de som inte riktigt tycker om doften av ren tobak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *